Bezoekersregistratie

Het bezoekersregistratiesysteem van B4ict is een digitaal bezoekersregistratiesysteem wat u kunt gebruiken om uw huidige papieren bezoekersregistratie mee te vervangen. De software is webbased en is via iedere pc met een internetverbinding te gebruiken. Het is ook mogelijk om de bezoekersregistratie te integreren met het Net2 toegangscontrole systeem

Inschrijvingen

Inschrijvingen

De bezoekersregistratie beschikt over een responsive webpagina voor een iPad die bij de receptie geplaatst kan worden. Via deze webpagina kunnen bezoekers zich registreren of aanmelden. De webpagina is personaliseerbaar en kan in de huisstijl ingericht worden zodat de bezoeker zich direct welkom voelt.

Bezoekers uitnodigen

Uitnodigen

Wanneer de bezoeker verwacht is kunt u hem of haar vooraf registreren in het bezoekersregistratie systeem. U kunt de datum en tijd van het bezoek opgeven zodat de bezoeker op die tijden toegang heeft. U kunt ervoor kiezen om de bezoeker een e-mail te sturen met daarin de datum, tijd en locatie van het bezoek.

Het is ook mogelijk om in deze e-mail een PIN- of QR-code mee te sturen zodat de bezoeker gelijk toegang heeft tot de locatie, voor meer informatie over de integratie met het Net2 toegangscontrole systeem leest u hieronder verder.

Voldoet aan AVG-wetgeving

AVG

In verband met de AVG-wetgeving is tegenwoordig niet zomaar toegestaan om een papieren bezoekerslogboek te gebruiken om de bezoekers te registreren.

Via het B4ict systeem kunnen bezoekers niet de gegevens van andere bezoekers inzien waardoor uw bezoekersregistratie hiermee voldoet aan de AVG-wetgeving.

Online rapportage van het bezoek

Rapportage

Via de webpagina kunt u ook rapporten uitdraaien zodat u weet wie er op een dag of datum op bezoek geweest is op uw locatie.

Wanneer een bezoeker zich geregistreerd heeft komt dit bezoek in het web portal bij de receptie te staan waarna de receptionist bijvoorbeeld een bezoekerspas aan de bezoeker kan uitdelen.

Aanpasbaar naar wens

Aanpasbaar

Invulvelden zijn naar eigen wens in richten om zo de relevante informatie van de bezoeker te registreren.

Heeft u bezoekers die geen Nederlands spreken? Geen probleem u kunt de gebruiker zelf de taal laten kiezen op de webpagina.

Integratie met het Net2 toegangscontrole systeem

De B4ict bezoekersmodule heeft ook een mogelijkheid om te integreren met het Net2 toegangscontrolesysteem. B4ict heeft het mogelijk gemaakt toegang te verlenen via PIN codes of bezoekerspassen, op aanvraag zijn meerdere verificatie opties mogelijk.